קול קורא להגשת בקשות למלגה מטעם קרן סוקניק לשנה"ל תשפ"ד 2023-2024 | לימודי מגדר

קול קורא להגשת בקשות למלגה מטעם קרן סוקניק לשנה"ל תשפ"ד 2023-2024

25 ינואר, 2024

בשנת הלימודים תשפ"ד, מרכז לייפר יעניק מלגות לתלמיד/ת מוסמך מחקרי או דוקטורט פעילים

הרשומים למסלול המחקרי לתזה או לדוקטורט לפקולטה למדעי החברה והרוח באוניברסיטה העברית שטרם הגישו את עבודת התזה או הדוקטורט ולא צפויים או נדרשים להגיש בשנת הלימודים הנוכחית לפני יוני 2024 ואשר אינם מקבלים מלגות גדולות בשנת הלימודים הנוכחית (מלגת הנשיא, עתיד בעברית, טרומן, רוטשילד, עזריאלי וכו).

המלגות ינתנו לסטודנט/ית אשר מחקרו/ה עוסק באחד משני התחומים הבאים באופן ברור ומרכזי המופיע בכותרת הרשמית של התיזה או הדוקטורט:

‏1. מחקרים היסטוריים על מעמדם או פעילותם של נשים בודדות, קבוצות של נשים או ‏אירגוני נשים בתולדות הישוב.‏

‏2. מחקרים העוסקים בהיבטים שונים של מעמד ‏האישה בימינו.

יש לשלוח מסמך המלצה מהמנחה ובנוסף קובץ WORD  ובו: שם, מס זהות, חוג, כותרת המחקר הרשמית באנגלית ובעברית ותקציר באורך פסקה אחת. הגשת המועמדות למלגה תתאפשר עד 31.03.24 -  lafer@mail.huji.ac.il